TSMC Rekor Satış ve Kar Elde Etti

Tayvanlı Bitcoin madenciliği ürünleri üreticisi konumunda bulunan TSMC adlı şirket bu sene içerisinde elde ettiği yüksek kar oranları ve satış rakamları ile gündeme geldi


Tayvanlı Bitcoin madenciliği ürünleri üreticisi konumunda bulunan TSMC adlı şirket bu sene içerisinde elde ettiği yüksek kar oranları ve satış rakamları ile gündeme geldi. Türkiye ve dünyada madencilik alanında kullanılan birçok ürünün ana üreticisi konumunda bulunan TSMC, bu konuda bu sene içerisinde çok daha fazla satış yapmalarının ve daha fazla kar rakamlarını elde etmelerinin arkasında yatan sebebin kripto para madenciliği ile ilgili ürünlerin üretimi dolayısı ile olduğunu açıkladı.

TSMC, madencilik alanında ürettikleri ürünlere çok daha fazla talep geldiğine değinerek, bu konuda kendilerinin yeni dönemde de buna uygun adımlar atmaya devam edecek olduklarını açıkladı.

Açıklama Yapıldı

TSMC, ”Açıkça söylemek gerekirse, yılın ilk çeyreği için kripto para piyasasından bize çılgınca bir talep geldi. 28mm çapındaki çipte biraz eksiklik de olsa, 2018’in ikinci çeyreğinde de bu piyasa ile iş birliğimizi daha da güçlendirebileceğimizi söyleyebilirim.” ifadeleri ile beraber ”Bu rakamlar kesinlikle kripto para madencilik piyasasına verdiğimiz değerden ve oradan bize gelen talepten kaynaklanıyor.” ifadelerini kullandı.