Vitalik Buterin Ne Kadar Kazanıyor?

Ethereum’un kurucusu Vitalik Buterin ile ilgili olarak sık sorulan sorulardan bir tanesi elinde bulunan Ethereum’lardan ne kadar aylık kazanç sağladığı sorusu olmakta

ethereum fiyatı yorum

Ethereum’un kurucusu Vitalik Buterin ile ilgili olarak sık sorulan sorulardan bir tanesi elinde bulunan Ethereum’lardan ne kadar aylık kazanç sağladığı sorusu olmakta. Kripto paralar ile ilgili olarak sürekli yaptığı açıklamalarında dikkat çeken ifadeler kullanan Buterin, başta Bitcoin olmak üzere birçok kripto parayı bugüne kadar sert bir dil ile eleştirmiş ve kripto paraların dünyanın geleceğine yön verecek olduğunu belirtmiş durumda.

Ethereum hakkında ise yaptığı açıklamalarında Ethereum’un gelecekte çok daha iyi olacak olduğunu iddia eden Buterin’in bugünlerde ise elinde bulunan Ethereum miktarı üst düzeyde önem kazanmış durumda. Kripto paraların tekrar yükselmeye başladığı bugünlerde Buterin’in elinde ne kadarlık bir kripto para olduğu merak konusu.

Yatırımlarını Sürekli Geliştiriyor

Ethereum’un kurucusu Vitalik Buterin hakkında iddia edilen bilgiler eğer doğruysa elinde bulunan kripto paraları sürekli olarak arttıran ve daha fazla güç ve kar sahibi olmak isteyen 24 yaşındaki genç girişimcinin bu alanda gelecek senelerde çok daha fazla etkin olması bekleniyor. Zira Buterin kendisinin birçok planı olduğunu ve kripto paralara derinden fazlası ile ilgi duyduğunu belirtiyor.