Koinim: Bitcoin Cash Alım ve Satımları Yapabilirsiniz

Türk borsa sitesi Koinim tarafından bugün yapılan açıklamada bugünden itibaren Bitcoin Cash alım ve satım işlemlerinin borsa üzerinden yapılabilir hale getirildiği açıklandı


Türk borsa sitesi Koinim tarafından bugün yapılan açıklamada bugünden itibaren Bitcoin Cash alım ve satım işlemlerinin borsa üzerinden yapılabilir hale getirildiği açıklandı. Kripto paralar ile ilgili olarak son 1 aydan bu yana ciddi bir yükseliş içerisinde olan ve ilgi görmeye başlayan Bitcoin Cash’in Koinim borsası (Türkiye’nin en tanınan borsa sitelerinden) koinim tarafından alım ve satım izni verilmesi bir diğer tabir ile borsa sitesine eklenmesi güvenliği ise en üst düzeye çıkardı.

Kullanıcılar yabancı internet sitelerinden Bitcoin Cash almak yerine Türkiye’de kurulu olan ve aktif olarak binlerce yatırımcının kullandığı Koinim borsasından bundan sonra Türkçe dil desteği sayesinde daha rahat yatırım yapabilecekler.

Mail Gönderdiler

”Koinim olarak sizlere, 27.04.2018 tarihi itibarıyla platformumuzda Bitcoin Cash alım/satım ve transfer hizmeti vermeye başladığımızın haberini vermekten mutluluk duyarız.” açıklaması ile gönderilen mailde kullanıcıların alım ve satım, transfer işlemlerini rahatlıkla yapabilecek olduğu açıklandı. Kullanıcıların bu karara nasıl tepki verecek oldukları ile ilgili ise en azından şu aşamada pek fazla bir yorum olmadığını rahatlıkla söyleyebiliriz.