MAZARS: Gelecek Kripto Paralar Üzerine Kurulu

MAZARS Denge Bilgi Teknolojileri Denetim, Güvenlik ve Danışmanlık Hizmetleri Lideri Ateş Sünbül, açıklamalarında gelecekte kripto paraların çok daha fazla kullanılacak olduğuna değinerek daha fazla kripto para kullanımının söz konusu olacağını açıkladı


MAZARS Denge Bilgi Teknolojileri Denetim, Güvenlik ve Danışmanlık Hizmetleri Lideri Ateş Sünbül, açıklamalarında gelecekte kripto paraların çok daha fazla kullanılacak olduğuna değinerek daha fazla kripto para kullanımının söz konusu olacağını açıkladı.

MAZARS Denge Bilgi Teknolojileri Denetim, Güvenlik ve Danışmanlık Hizmetleri Lideri Ateş Sünbül, “Klasik bankacılıktan ziyade siber bankacılığa doğru yavaş yavaş geçiş yapıyoruz. Dijital dünyanın daha da çok hayatlarımıza girmesiyle bankacılık sektöründe belli değişimler olmaya başladı. Finansal teknolojileri artık daha etkin kullanıyoruz. Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu’nun (BDDK) yönetmeliğiyle regüle olan bir sektör olduğu için bankalar bu işi daha da güvenli ve daha da hızlı yapmaya başladı. Gelecekte biraz daha Bitcoin, Blockchain teknolojilerini öne çıkaracak yapıların olması lazım. Buna yönelik, kanun ve yönetmeliklerin olması gerekiyor. Böylece bankacılık sektöründe dijital teknolojiler daha etkin kullanılabilir” dedi.

Gelecek Buna Uygun Kurulu

“Bunu sürdürülebilirlik olarak düşündüğümüz zaman daha az paranın basılması, daha az personelin daha etkin şekilde çalışmasıyla çok çok daha yeşil bir dünya için biraz daha dijital teknolojileri öne çıkarmamız gerekiyor” ifadeleri ile gelecekte kripto paraların daha fazla kullanılacak olduğunu açıklayan Sünbül’ün bu açıklamaları dikkat çekti.