ABD Temsilciler Meclisi Üyesi Patrick McHenry Uyardı

ABD Temsilciler Meclisi Üyesi Patrick McHenry, kripto paralar ile ilgili olarak yaptığı açıklamada şimdiden kripto paralar ile ilgili önlemler almaya başlayan kurumların kendisini endişelendirdiğini ve kripto paralar ile ilgili daha fazla önlemler alınması gerektiğinin altını...


ABD Temsilciler Meclisi Üyesi Patrick McHenry, kripto paralar ile ilgili olarak yaptığı açıklamada şimdiden kripto paralar ile ilgili önlemler almaya başlayan kurumların kendisini endişelendirdiğini ve kripto paralar ile ilgili daha fazla önlemler alınması gerektiğinin altını çizdi. ABD Temsilciler Meclisi Üyesi Patrick McHenry, açıklamasında kripto paralar ile ilgili olarak önlemler alınmasını doğru bulduğunu ancak şimdiden alınan önlemlerin durdurulması durumunda daha büyük problemlerin doğabileceğini açıkladı.

ABD Temsilciler Meclisi Üyesi Patrick McHenry, ”Benim en büyük korkum bu kurumların da akışa kendini kaptırıp hemen bir şeyler yapmalıyız fikrine bürünmesi. Evet sektörde dolandırıcılık olduğunu, bu ekosistemin kötü insanlar içerdiğini biliyoruz ancak pimpirikli bir şekilde hareket edip hemen bir şeyler yapmaya çabalamanın doğru bir hamle olmadığı fikrindeyim.” ifadeleri ile durumu özetledi.

ABD İzliyor ve Önlemlerin Üzerinde Çalışmayı Sürdürüyor

ABD’nin bugünlerde kripto paralar ile ilgili olarak önlemler aldığı ve aldığı bu önlemler ile beraber kripto para dünyasında yeni bir dönemin güvenli olarak açılmasını etken bir şekilde ilerletecek olduğu tahmin ediliyor.