Ethereum’da Beklenmedik Düşüş!

Ethereum yatırımcısını hayal kırıklığına uğrattı

ethereum fiyatı yorum

Ethereum yatırımcısını hayal kırıklığına uğrattı. Bitcoin bir süredir düşüş yaşarken, Ethereum’da seviyenin düşmeye devam ettiği görülmüş düşüş seviyesinin nereye kadar ilerleyebilecek olduğu konusunda ise net bir bilgi maalesef basına yansımamıştı. EOS ekibi tarafından binlerce Ethereum satılmasının ardından rekor kayıp yaşayan ve henüz daha güçlü ve dayanıklı bir kripto para olmadığını gösteren Ethereum’un bu düşüşü ile birlikte yatırımcıların inanılmaz boyutlarda zarara uğradıkları görüldü.

700.51 dolar seviyesinden bugün itibari ile 537.39 dolar seviyesine gerileyen Ethereum, bu düşüş sonucunda 200 dolar civarına yakın kayıp yaşayarak tarihin en fazla kaybını yaşamadı ancak tarihi zararlardan birisine imzasını atmış oldu.

Kar Edeceğim Diyen Yatırımcı Kar Edemeyeceğini Düşündü

Kar etmek için Ethereum alan birçok yatırımcı ise bu durum sonunda kar edemeyecek olduğunu düşünmeye başladığını ifade etti. Kripto paralara yatırım yapan bazı yatırımcılar ise son düşüşler ile birlikte güvenlerinin sarsıldığını, bu düşüşlerin piyasada ve yeni yatırımcı üzerinde olumsuz algı yaratarak Bitcoin ve Ethereum’u savunmalarını engellediğini belirtti. Bazı yatırımcılar ise bu düşüşlere oranla gelecek haftalarda çok daha fazla yükselişlerin yaşanacak olduğunu düşündüklerini, olumsuz algı yaratan kullanıcı ve yatırımcılara asla inanılmaması çağrısında bulundu.

Zaman zaman sosyal medyada ve çeşitli mecralarda kripto paraları tüm kötü olaylara rağmen savunan kullanıcılar olduğu üzere, doğruları tek tek ifade eden kullanıcı ve yatırımcılarda mevcut durumda.

  • Ethereum yatırımlarınızı bir süre boyunca dikkatle takip etmeniz kötü durumun iyiye gitmesini sağlayabilir.