Ethereum 7 Gün İçerisinde Bir Düştü, Bir Yükseldi

Ethereum fiyatları son 7 gün içerisinde bir düştü, bir yükseldi

ethereum fiyatı yorum

Ethereum fiyatları son 7 gün içerisinde bir düştü, bir yükseldi. Fiyatların sürekli olarak düşüp yükselmesi yatırımcının beklentisi iken sonucunda ise yatırımcının kazandığı ve 522 dolar seviyesinden 535 dolar seviyesine kadar yükselen Ethereum fiyatının ortalama bir yatırımcıya %10-13 kar elde ettirdi. Yatırımcıları bekleyen çok olumlu süreç için biraz daha sabır edilmesi gerektiği tahmin edilirken, yatırımcılarına kazandıracak olan Ethereum, Bitcoin’e oranla dahi daha fazla kar elde ettirme potansiyeline sahip durumda.

Fiyat denge-seviye olarak bakıldığında Bitcoin ne kadar daha fazla yüksek fiyata sahip olarak görünüyor olursa olsun bu yatırımcıyı ilgilendiren bir konu değil. Ethereum bugün 535 dolar seviyesinden 2.535 dolar seviyesine yükseldiğinde 4 kat daha fazla para kazandırmış olacak hali ile 1000 TL yatıran bir yatırımcı 4.000 TL olarak bu parasını geri alabilecek. Bitcoin ise ortalama 6700 dolar seviyesinde ve bu seviyede para yatıran bir yatırımcı 4 kat kazanç sahibi olmak için tam 30 bin dolar civarına kadar yükselmesi gerekecek ki bu daha zor bir ihtimal.

Yatırımcılar Ethereum’u Tercih Ediyor

Yatırımcıların Çin, ABD ve diğer ülkelerde yapılan araştırmalarda sürekli Ethereum‘un öne çıkması dolayısı ile Bitcoin yerine Ethereum’u tercih ettikleri gözlere artık normal gelir hale geldi. Bitcoin hala daha piyasanın %40 oranına sahip kripto para birimi olmasına rağmen gelecekte Ethereum’un Bitcoin’i geçebilecek olduğu iddialarına inanmakta fayda var. Birkaç yıl önce Bitcoin 1000 dolar bile değilken bu seviyeye nasıl geldiyse aynısı Ethereum için gerçek olabilir.