Chad Pankewitz: Bitcoin’den Ayrılması Gerekiyor

Coinage CEO’su Chad Pankewitz, kripto para alırken ilk önce mutlaka Bitcoin alınmasının ilk aşamada yatırım yapmak isteyenlerin alım yapması gereken kripto para olduğunu, hali ile bunun sonucunda diğer kripto paralarda sorunlar yaşandığını açıkladı


Coinage CEO’su Chad Pankewitz, kripto para alırken ilk önce mutlaka Bitcoin alınmasının ilk aşamada yatırım yapmak isteyenlerin alım yapması gereken kripto para olduğunu, hali ile bunun sonucunda diğer kripto paralarda sorunlar yaşandığını açıkladı. Bitcoin ile diğer kripto paraların ayrışması gerektiğini ve her kripto paranın istenildiği şekilde direkt yatırım yapılabilmesi gerektiğine değinen Coinage CEO’su Chad Pankewitz, bu konuda düşüncelerinin bu yönde olduğunu açıkladı.

Kripto para piyasalarında daha fazla artış yaşanması ve kripto para piyasasının daha fazla özgür ve net sonuçlar verebilmesi adına mutlaka Bitcoin alımının ayrı tutulması gerektiğine değinen Pakewitz, yapılacak olan düzenlemeler ile Bitcoin ile Ethereum’un aynı anda direkt ödeme yapılarak alınmasının gereklilik olduğunu belirtti.

Asıl Beklenti  Bu Yönde

Yatırımcıların başta da yeni yatırım yapmak isteyen ve tam bilgi sahibi olmayan yatırımcıların beklentisi Ethereum ve diğer altkoinlerin tamamının direkt olarak dolar üzerinden ödemesi yapılarak rahatlıkla alınabilmesi yönünde. Bitcoin alımı yaparak Ethereum alımı yapmak yerine normal olarak Ethereum alınmasının rahatlık ve kolaylıkları beraberinde getirecek olduğunu açıklayan Chad Pankewitz’i destekleyen binlerce kişi mevcut.

Bu kişiler kripto paraların normal alım yapılabilmesi durumunda altkoinlerin daha fazla artış yaşayacak olduğunu ve daha fazla destek ve talep gelecek olduğunu belirterek, yatırımcıların daha özgür bir ortamda  alım yapabilecek olduklarını gösterecek olduğunu belirtmekteler.