Beklentiler Yükseldi, Bitcoin Yükselmeye Hazır

ABD’li ve Güney Koreli kişilerin fazlası ile aktif oldukları platformlar üzerinde yapılan araştırmalar ve bizzat yaptığımız gözlemler sonucunda bu 2 ülke vatandaşlarının kripto paralar ile ilgili beklentisinin Türkiye’de mevcut yayın yapan platformlara oranla çok daha...


ABD’li ve Güney Koreli kişilerin fazlası ile aktif oldukları platformlar üzerinde yapılan araştırmalar ve bizzat yaptığımız gözlemler sonucunda bu 2 ülke vatandaşlarının kripto paralar ile ilgili beklentisinin Türkiye’de mevcut yayın yapan platformlara oranla çok daha fazla olumlu olduğunu görmüş durumdayız.

Güney Kore hükümetinin ve ABD hükümetinin tüm engellerine ve yasal olarak vatandaşlarına sunacak oldukları yasalara rağmen bu ülkelerde yaşayanların kripto paralara duyduğu ilgi en üst düzeyde.

Beklentiler Tavan Yaptı

Fiyatların dip seviyeye gerilemesi ile birlikte Bitcoin yatırımcısı kişilerin beklentisi en üst zirveye vardı. Beklentiler zaten hep yüksek olmasına rağmen yatırımcıların beklentilerinin gelecek günlerde fiyatın yükselmesinden yana olduğu iddia edildi.

Bitcoin fiyatının yükselecek olduğunu düşünen Güney Kore ve ABD’li yatırımcının kendi yatırımları ile fiyatın yükselmesinin de ani olarak artacak olduğunu beklediği belirtildi.

Ani toplu satışlar nasıl ki fiyatların düşmesine neden oluyor ise ani toplu alımlar ise fiyatların yükselmesinde etken rol oynuyor. Bitcoin yükselir mi? Sorusuna henüz kesin net yanıt vermek için çok zor olmasına rağmen gelecek birkaç hafta içerisinde 2 ülkeden yatırım yapan kişilerin yatırımlarından kar elde etme beklentisinin gerçeğe kavuşması çok fazla uzak değil. Zira yatırımcıların görüşleri ve piyasanın mevcut durumunun da olumlu bir süreçte olduğunu söylemek zor değil.