LINE Rekora Koşabilir

Singapur’da kripto para borsası kuran ve bugün itibari ile 1


Singapur’da kripto para borsası kuran ve bugün itibari ile 1. gününe giren LINE, kripto para borsası konusunda yeni adımlar atmaya ilk günden başladı. Bugün yapılan açıklamada tüm dünyada küresel olarak hizmet sunacak olduklarını ve daha fazla kendilerini geliştirecek olduklarını belirten LINE kripto para borsası yöneticileri, bu konuda atacak oldukları adımlar hakkında ise bilgi vermedi.

LINE gelecek birkaç hafta içerisinde kripto para borsaları arasında birinci sıraya yükselmese bile ilk birkaç kripto para borsası arasında bulunabilecek kadar etkili ve büyük bir güce sahip durumda olan bir şirket olarak gösteriliyor.

Türk Kullanıcılar Kullanabilir

Henüz Türkçe dil desteğine sahip olmamasına rağmen 30’dan daha fazla kripto parayı alım ve satım işlemleri için bünyesinde barındıran LINE, bunun yanı sıra 15 farklı dil seçeneğini bünyesinde barındırıyor. Kripto para borsası olarak Türk kullanıcılarında kullanabilecek oldukları LINE kripto para borsasının gelecekte Türkiye merkezli bir ofis açması durumunda Türk kullanıcılar direkt TL göndererek bu sayede LINE kripto para borsasını kullanabilecek iken bunun ne zaman tam olarak devrede olacağı konusu ise merak konusu. Henüz Türk kullanıcılar ve Türkiye’ye yönelik olarak bir bilgi de verilmemiş.