Coinbase Başkanı: Yeni Koin’ler Eklemek Zorundayız

Coinbase başkan yardımcısı ve genel müdürü Adam White, neden dolayı platformlarına yeni koin’ler ekledikleri konusunda basın açıklaması yaptı


Coinbase başkan yardımcısı ve genel müdürü Adam White, neden dolayı platformlarına yeni koin’ler ekledikleri konusunda basın açıklaması yaptı. Açıklamasında kripto paralar ile ilgili müşterilerinden gelen taleplere yanıt vermek zorunda olduklarını ve bu talebe yanıt verebilmek için mecburi olarak yeni koin’ler eklediklerini açıkladı. Basın açıklamasında pek fazla bilgi ve detay vermeyen White, mevcut 20 milyondan daha fazla müşterinin talebine yanıt vermek zorunda olduklarını açıkladı.

Yeni ve eski yatırımcılar kripto para borsalarının sadece Bitcoin sunmasını veya Ethereum sunmasını değil birçok kripto para birimini aynı anda sunmasını ve alım ile satım işlemlerine izin vermesi gerektiğini belirtiyorlar. Tam olarak bu konuda birçok kripto para borsası müşteri azlığı ve benzeri zorluklar dolayısı ile sorunlar yaşarken, büyük kripto para borsaları ise bu tür sorunlar yaşamıyor ve müşterilerinin talebine daha fazla ilgi göstererek daha fazla kar elde edebiliyorlar.

Ethereum İlgi Görüyor

En fazla ilgi gören kripto paralar arasında bulunan Ethereum, benzer olarak Bitcoin kadar olmasa bile ilgi gören ve kripto para borsalarında alım-satım için bulunması istenen koin’lerden bir tanesi. Yatırımcının istek ve taleplerine uygun davranan kripto para borsaları kazanç sahibi olurken, Türk kripto para borsaları ise sadece istenen ve talebin daha çok olduğu koin’leri ekleyerek müşterilerine gayet iyi hizmetler sunabiliyorlar.