7 gün içerisinde tüm yatırımlar kazandırdı

Son 7 gün içerisinde dolar, altın, Euro, Sterlin, kripto para yatırımlarının tamamı vatandaşlara kazandırdı


Son 7 gün içerisinde dolar, altın, Euro, Sterlin, kripto para yatırımlarının tamamı vatandaşlara kazandırdı. Ekonomik olarak döviz kurunda yaşanan hareketlilik üst seviyeyi aşarken kripto para sahipleri de dolar kurunun yükselmesi dolayısı ile yatırımlarından daha fazla oranda kar ettiler.

Dolar kuruna bağlı olarak alım ve satım yapılan Bitcoin, dolar kurunun yükselmesi ile birlikte her bir kuruş artışta bile daha fazla yükselirken, 7 gün içerisinde yükseliş en yüksek seviyeye vardı ve Türk Bitcoin yatırımcıları için durum düşüş yerine kazanç olarak yatırımcılara geri döndü.

Altın alanda kazandı, Bitcoin alanda.

7 gün içerisinde altın sahibi vatandaşlarda kazanırken, Bitcoin sahibi olanlarda kazandı. Tüm yatırımlar kazandırırken TL’de yatırım yapanlar ise bu hafta çok ciddi bir değer kaybı yaşadı ve %20 oranından daha fazla oranda kayıpların olabildiği güncel kur üzerinden birçok vatandaş zararını gidermek için Bitcoin yatırımını değerlendirmeye başladı.

TL’deki değer kaybı bazı vatandaşların dolar yerine Bitcoin yatırımına yönelmesinde etkili olurken, Bitcoin’de dolar kurunun yükselmesi dolayısı ile daha fazla ilgi görmeye başladı.