Tim Draper: BTC 250.000 dolar olacak

Tim Draper, kripto paralar ve Bitcoin fiyatı ile ilgili yaptığı açıklamada, beklentisinin hala geçerliliğini koruduğunu ve 250.000 dolar beklentisinin 2022 yılında gerçek olacak olduğunu iddia etti


Tim Draper, kripto paralar ve Bitcoin fiyatı ile ilgili yaptığı açıklamada, beklentisinin hala geçerliliğini koruduğunu ve 250.000 dolar beklentisinin 2022 yılında gerçek olacak olduğunu iddia etti.

Uzun açıklama yaptı

Tekrarladığı iddiası ile ilgili olarak yaptığı açıklamada bu seviyeye erişimin çok zor olmadığını belirten Draper, ”Açıkçası hükümetlerin bu tarz yeni teknolojik gelişimlere kapıyı tamamen kapatacağını asla düşünmedim, düşünmüyordum. Basit ve sade birkaç kural koyulacağı düşüncesindeydim. Ancak gördüğümüz şey o ki, bazı eski kafalı geri düşünceli bankacılar ve lobiciler, bu tarz faaliyetleri çok iyi baltalamak istiyorlar. Bana kalsa birçok hükümet önümüzdeki birkaç yıl sonrasında, bu değişimi nasıl yönettikleri konusunda yeni gelen hükümet yönetimlerince sorguya tutulacak ve bununla ”kötü” olarak hatırlanacaklar. 2022 yılına geldiğimiz zaman ise kimsenin ağzından kripto para ya da Blockchain kelimesini inovasyon amaçlı duyacağımızı hiç ama hiç zannetmem, çünkü artık kripto paralar ve zincir teknolojisi, o yıllarda tamamen hayatımızın içinde ve bize tamamen gelişmiş bir şekilde entegre olacak. O yüzden Bitcoin mi Blockchain mi tarzı garip tartışmaların da son bulacağını düşümekteyim.” dedi.