Piyasanın durgunluğu sadece 1.5 daha devam edebilir

Kripto para sahiplerinin istisnasız olarak bekledikleri ay 1.5 ay sonrasına dayanıyor


Kripto para sahiplerinin istisnasız olarak bekledikleri ay 1.5 ay sonrasına dayanıyor. Aralık ayının 15. günü ve sonraki günler tüm kripto para dünyası için önem taşıyor ve oldukça fazla beklenen günler olarak değerlendiriliyor. En büyük fiyat artışlarının yaşanmaya başladığı ve hemen sonrasındaki Ocak ayında tarihi zirve rekorlarının ilk günlerinden kırılmaya başladığı kripto para rekorlarının bu senede aynı ortamı yaşatıp yaşatmayacak olduğu akıllarda soru işaretleri, gönüllerde ise ”beklenti” yaratıyor.

Piyasanın henüz kötü durumda olması ve beklenenden daha düşük performans sergiliyor olması dolayısı ile kırmızı ışığın yanmaya devam ettiğini belirtmekte olan kripto para sahiplerine göre 1.5 ay sonrasından itibaren artık rekor seviye için beklentiye girilebilir ve beklenen gerçek zaman Ocak ayının ilk 2 haftası olarak belirlenmiş durumda.

Herkes geçen senenin aynısının olmasını istiyor

Geçen seneki performansın bu senede gösterilebilecek olduğunu ve fiyat rekorlarının bu sene yine aynı zamanda, hatta aynı gün kırılabilecek olduğunu düşünen kripto para yatırımcıları için beklentilerin gerçek olmama ve olma arasında ihtimaller %50-%50 oranında değişiyor.