Yeni Haftada Kripto Para Piyasasında Son Durum Ne?

14 Ocak 2019 Pazartesi itibariyle kripto para piyasaları yeni bir haftaya başladı


14 Ocak 2019 Pazartesi itibariyle kripto para piyasaları yeni bir haftaya başladı. Peki yeni haftada kripto para piyasasında son durum ne? İşte yeni haftada kripto para piyasalarının son durumu!

Kripto para piyasasında yeni hafta 14 Ocak Pazartesi günüyle başlamış oldu. İçeriğin oluşturulduğu dakikalarda BTC 3.533.57 dolar seviyesinde işlem görüyor. Piyasa değerine göre ilk 10’da yer alan kripto para birimlerinden TRON ve Tether hariç kripto para piyasasında düşüş yaşanırken haftanın ilk işlem gününde en çok değer kaybeden kripto paralar ise Bitcoin Cach SV, Ethereum ve Litecoin oldu. 

Son zamanlarda sert bir düşüş yaşayan ve 2. Sıradaki yerini Ripple’a kaptırıp 3. Sıraya gerileyen ETH, erimeye devam ediyor ve 118 dolar seviyesinde işlem göremeye devam ederken Bitcoin Cash SC ise 77 dolar seviyesinden işlem görüyor. 

Waves Ve TRON Değer Kazanmaya Devam Ediyor!

TRON’un yükselişine devam ederken EOS ve Stellar’da düşüşler devam ediyor. Kripto paraların düşüşe geçtiği haftanın ilk işlem gününde TRON 0.024 dolar seviyesinden işlem görmeye devam ediyor. 

Yatırımcısının yüzünü güldüren bir diğer kripto para birimi ise Waves oldu. Tron ile birlikte yükselmeye devam eden Waves, 2.720 dolar seviyesinde kendisine alıcı buluyor.