Power Ledger, Augur, Aeternity Fiyat Artışlarına Coinbase Mi Neden Oluyor?

Bugünü yüzde 20 değer artışıyla açan Power Ledger, Augur ve Aeternity fiyatlarındaki bu artışın arkasında Coinbase mi bulunuyor


Bugünü yüzde 20 değer artışıyla açan Power Ledger, Augur ve Aeternity fiyatlarındaki bu artışın arkasında Coinbase mi bulunuyor. Power Ledger, Augur ve Aeternity kripto paralarını diğüer kripto para birimlerinden ayıran şey ne? 

Power Ledger, Augur ve Aeternity coinlerinin Coinbase’de listeleneceği söylentisiyle bugünü büyük bir kazançla kapattı. 2019’a etkili bir başlangıç yapamayan kripto para birimlerinin piyasa değeri 120 milyar dolarlık mesafeden biraz uzaktayken Power Ledger, Augur ve Aeternity kripto paraları son 24 saat içerisinde yatırımcısının yüzlerini güldürüyor. 

Gün içerisinde yüzde 25 oranında değer kazanan Augur, 12.44 dolarlık alım satım değeri ve 136 milyon dolarlık piyasa değeri ile günün en çok kazandıran kripto para birimi oldu. Augur’u yüzde 20 değer kazanım sağlayan Power Ledger ve Aeternity izledi. 

Power Ledger’ın yükselmesiyle birlikte akıllara Alan Masters Trades tarafından daha iki gün önce paylaşılan analiz doğru mu oluyor düşüncesini getirdi. Konuyla ilgili olarak tweet atan Alan Masters Trades tweetinde şunları dedi. 

İki gün önce, PowerLedger için bir alım satım tweet’i paylaştım. Şimdiden hareket ettiğini ve büyük karlar elde ettiğini görmek gerçekten çok güzel. Grafikler gerçekten çok güzel görünüyor ve çok fazla direnç ortadan kalkmış durumda

Tüm Bunların Nedeni Coinbase Mi?

Yaşanan bu gelişmelerin ardından bir Reddit kullanıcısı, bu kripto paralar hakkında her hangi olumlu bir gelişmenin yaşanmadığı bir günde bu kadar çok yükselmiş olması Coinbase’de listeleneceği söylentisine bağlandığını düşündüğünü belirtti.