Bitspark Ripple’a Rakip Oluyor!

Bitspark yeni servisiyle Ripple’ın sınır ötesi ödeme platformu xRapid’e rakip olacak


Bitspark yeni servisiyle Ripple’ın sınır ötesi ödeme platformu xRapid’e rakip olacak. Peki şimdi neler olacak. 

Bir takas platformu olan Hong Kong merkezli Bitspark yayınladığı yeni bildiri ile ödemeler ağında yer alan kullanıcıların uluslararası fiat para işlemlerini gönderdikleri her zamanda Zephyr (ZEPH) tokeni ile onları ödüllendireceğini açıkladı. 

Konuyla ilgili olarak açıklama yapan Bitspark kurucusu ve CEO’su George Harrap, “ZEPH tokeni ile kullanıcılar sadece paralarından tasarruf etmeyecek aynı zamanda sınır ötesi operasyon için de para gönderebilecek ve bu esnada Bitspark’ı kullanırken ZEPH kazandıkları için para da kazanmış olacaklar” dedi. 

Hizmetlerine 2014 yılında başlayan Bitspark, bu hamlesiyle birlikte sınır ötesi ödeme hizmeti geliştirdiğini de açıklamış oldu. Kurulduğu yıl Bitcoin kullanarak ilk uluslararası “nakit para yatırma, nakit para çekme” servisi ile para transferlerini kolaylaştırmıştı. Bitspark ayrıca Afrika ve Asya’da da nakit para çekme hizmeti sunuyor. 

Blockchain teknolojisini kullanan ancak son kullanıcıların fiat para birimini kripto para birimine dönüştürmelerine gerek kalmayan bir sistem kullanan Bitspark, tüm bu karmaşık işleri başarılı bir şekilde yönetiyor. 

ZEPH ile XRP’nin koltuğunu hedefleyen Bitspark’ın Ripple’ın koltuğunu alıp almayacağını zaman gösterek.