Twitter Kullanıcıları Artık Bitcoin Alıp Gönderebilecek!

Sevilen sosyal medya platformu Twitter’a gelecek olan yeni özellikle birlikte kullanıcılar artık birbirlerine Bitcoin alıp gönderebilecek


Sevilen sosyal medya platformu Twitter’a gelecek olan yeni özellikle birlikte kullanıcılar artık birbirlerine Bitcoin alıp gönderebilecek.

Twitter kullanıcıları artık Tippin üzerinden Bitcoin alıp gönderebilecek. Bitcoin’e olan ilgisini ve güvenini her fırsatta belirten Twitter CEO’su Jack Dorsey, kripto para kullanan Twitter kullanıcılarına yeni özellikler sunmaya devam ediyor.

Twitter Kullanıcılar Kolayca Bitcoin Alıp Gönderebilecek!

Güvenli kripto para cüzdanı imkanı sunan Tippin, kullanıcı dostu arayüzüyle dikkat çeken Chrome eklentisini tanıttı. Kullanıcılar Tippin’in yeni eklentisi sayesinde Twitter hesaplarını kullanarak birbirlerine kolayca Bitcoin alıp gönderebilecekler.

Bağımsız bir proje olan Tippin, kullanıcıların kolay bir şekilde Lightning Network hizmetinden yararlanmasını hedefliyor. Tippin’in bu hizmetinin Jack Dorsey’in Bitcoin hakkında çok ses getiren açıklarının ardından gelmesi ise dikkat çekti.

Şimdilik beta aşamasında olan Tippin, beta sürecinde olsa da Tippin servislerini kullanıcılar kullanabiliyor. Şubat ayı itibariyle kullanıma sunulması beklenen Tippin’in Chrome eklentisi de ilk olarak beta olarak sunulacak ve kullanıcıların tepkilerine göre geliştirilecek.

Son zamanların hızla gelişen ödeme altyapı hizmetlerinden birisi olan Lightning Network alt yapısını kullanan Tippin, bu hizmetiyle birlikte Lightning Network’ün gücüne de güç katmış oldu. LN’nin hali hazırda 650 BTC işlem kapasitesi daha da yükseltildi ve Apple Pay gibi geleneksel ve merkezi ödeme sistemleriyle yarışır hale geldi.