Balina Alarmı: 100 Milyon Dolarlık Ethereum’u Kim Binance’e Aktardı?

25 Şubat’ta yani bugün kripto para piyasası “Balina Alarmı” verdi

Ethereum balinası

25 Şubat’ta yani bugün kripto para piyasası “Balina Alarmı” verdi. 707.112 ETH yani 99,383,302 $ değerindeki Ethereum’un bilinmeyen bir cüzdandan Binane’e aktarıldığı ortaya çıktı.

Henüz bu devasa Ethereum hareketini kimin başlattığına yönelik net bir bilgi yok ancak ortaya atılan teorilerden en güçlüsü, bu devasa kripto göç hareketini Binance’in kendi cüzdanları arasında başlattığına yönelik. Transferin başlatıldığı cüzdanın kime ait olduğu henüz bilinmiyor ancak en güçlü iddia bu Ethereum cüzdanının da Binance’e ait olduğu yönünde. Çünkü bu hesaptan daha önce de Binance’e yüklü miktarda kripto para transferi gerçekleştirilmişti.

Bilinmeyen cüzdanın önceki faaliyetlerinde de Binance’in kontrolündeki çeşitli kripto para cüzdanlarına ödemeler yapılmıştı. Sonuç olarak söz konusu cüzdan Binance’in soğuk cüzdanlarından bir tanesi olabilir.

Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance’in daha önce bilinmeyen bir soğuk cüzdana sahip olması kimseyi şaşırtmaz ancak işlemin neden gerçekleştirildiğine yönelik ortada herhangi bir somut delil yok.

Bilinmeyen cüzdan son altı ayda 3 büyük transferin ana aktörüydü. Geçmişte bu cüzdandan 888.888 ve 381.000 Ethereum farklı zamanlarda transfer edilmişti. Cüzdandaki diğer işlemler ise 1 Ethereum’un dahi altında. Söz konusu kripto para cüzdanındaki sıradışı hareketleri  buraya tıklayarak takip edebilirsiniz.