MyEtherWallet Açık Kaynaklı Ethereum Explorer’ını Duyurdu

Başlıca Ethereum (ETH) cüzdan sağlayıcısı MyEtherWallet (MEW), 11 Mart’ta resmi MEW Twitter hesabından paylaştığı bir tweet ile yeni açık kaynaklı Ethereum Blockchain explorer’ı EthVM’nin alfa versiyonunun başlatıldığını duyurdu


Başlıca Ethereum (ETH) cüzdan sağlayıcısı MyEtherWallet (MEW), 11 Mart’ta resmi MEW Twitter hesabından paylaştığı bir tweet ile yeni açık kaynaklı Ethereum Blockchain explorer’ı EthVM’nin alfa versiyonunun başlatıldığını duyurdu.

EthVM’nin güncel sürümü, Ethereum testnet olan Ropsten ağındaki verileri gösteriyor. Ethereum’un ana ağında (mainnet kurulduktan sonra EthVM,  lider Ethereum explorer’ı Etherscan ile yarışacak.

Haberleri bildiren tweette, MEW, kullanıcılardan araç hakkında geri bildirimde bulunmalarını ve şunları bildirmelerini istedi:

“Hala Alpha’da olduğunu unutmayın – lütfen sorunları ve önerileri bildirin ve platformu geliştirmemize yardımcı olun!”

Cointelegraph’ın Şubat başında bildirildiği gibi, popüler kripto para cüzdanları Myetherwallet ve Electrum kullanıcıları şu anda kimlik avı saldırılarıyla karşı karşıya.

Ethereum zincirini analiz eden son araştırmalar, Ethereum’un toplam dolaşımdaki arzının yüzde 80’inden fazlasının 7.572 adresle yapıldığını gösterdi. Aynı raporda, ETH’nin fiyatının, önümüzdeki beş gün boyunca son beş sert çatalın ardından ortalama  %19 düştüğü iddia ediliyor.