Uyarı: 100 Milyon Dolarlık Tether Daha Basıldı, 1 Haftada 250 Milyon Dolarlık Tether!

Kripto para piyasasında gözünden hiçbir şey kaçmayan Whale Alert adlı Twitter hesabına göre, Tether az önce 100 milyon dolarlık daha  USDT bastı

Bitcoin kaç dolar

Kripto para piyasasında gözünden hiçbir şey kaçmayan Whale Alert adlı Twitter hesabına göre, Tether az önce 100 milyon dolarlık daha  USDT bastı. Tether sadece 5 gün önce 11 Haziran’da da 150 Milyon dolarlık USDT basmıştı. İlgili haberimize buradan ulaşabilirsiniz.

Büyük miktarda Tether’in basılması, kripto para yatırımcılarının Bitcoin’in 10 bin dolara koşacağına ilişkin umutlarını yeşertti.

Geçtiğimiz hafta basılan USDT’ler, Bitfinex CTO’su Paolo Ardoino’nun açıklamalarına göre kullanılmayacaktı. Ardoino’nun geçtiğimiz hafta yaptığı şu açıklamanın ardından yeni USDT basılması, geçtiğimiz hafta basılan USDT’lerin çoktan kullanıma sunulduğunu gösteriyor:

Basılan USDT’lergelecekteki piyasa taleplerini karşılamak üzere Tether Treasury‘de (Tether’ın hazine cüzdanı) tutulacak.

Geçtiğimiz hafta da belirtildiğimiz gibi, yeni USDT’ler genellikle piysadaki talebin artması nedeniyle USDT  fiyatının 1 doların üzerine çıktığı durumlarda basılıyor.

Temelde, Tether’ı ne kadar çok kişi alırsa, o kadar fazla sayıda basılır. Bunun anlamı, kripto para piyasasında birçok anlamı olabilir. Yatırımcılar, Bitcoin’in düşüşe geçeceği beklentisiyle Tether’a da geçiyor olabilir.

Bu yazıyı sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak çalışmalarımızı destekleyin. Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da takip edin ve Telegram kanalımıza katılın!