Ünlü CEO’dan Açıklama: Altcoin Almanın Vakti Geldi Mi?

Bitcoin 11 Temmuz itibariyle yeniden 12 bin dolar bandının altına gerilemiş durumda


Bitcoin 11 Temmuz itibariyle yeniden 12 bin dolar bandının altına gerilemiş durumda. Popüler kripto para birimi 13.800 dolar seviyesinden gelen %30’luk düzeltme dalgasının ardından yükselişe geçmiş bu süreçte altcoin’ler ciddi ölçüde zarar etmişti. Gün içerisinde Bitcoin’in de 12.300 dolardan 11.300 dolar bandına gerilemesi altcoin’leri bir kez daha vurdu.

Altcoin Almanın Vakti Geldi

Bitcoin bir döngü içerisinde kendini gerçekleştirmeye devam ederken altcoin’ler ise istikararını koruyarak değer kaybetmeye devam ediyor. Hal böyle olunca yatırımcılar altcoin rallisi ne zaman başlayacak diye düşünmekten kendini alamıyor. Digital Currency Group’un CEO’su Barry Silbert, tam da bu konu hakkında bir açıklamada bulundu.

Kişisel Twitter hesabı üzerinden açıklamalarda bulunan Silbert kaliteli altcoin’lerin artık Bitcoin’deki tempoyu yakalamaya başlayacağını beklediğini belirtti. Silbert’a göre altcoin’ler hali hazırda dibin dibini görmüş durumda. Silbert bu açıklalmaları yaptığında Bitcoin 13 bin dolar bandında işlem görüyordu. Bitcoin’in 11.300 dolara gerilemesiyle piyasa hakimiyeti de bir nebze azaldı. Bakalım önümüzdeki günlerde altcoin’ler Bitcoin’e karşı direniş başlatıp başarılı olabilecek mi?

Changpeng Zhao’dan Altcoin Açıklaması

CNBC’de yayınlanan Crypto Trader programına röportaj veren Binance’in CEO’su Changpeng Zhao, kripto para yatırımcıların merakla beklediği altcoin rallisinin er ya da geç başlayacağından emin olduğunu belirtmişti. Crypto Trader programının sunucusu Ran NeuNer’in sorularını yanıtlayan Zhao, yeni altcoin rallisinin 2017 yılındakinden çok daha etkili olacağını da sözlerine ekledi.

Bunlar da ilginizi çekebilir:


Bu yazıyı sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak çalışmalarımızı destekleyin. Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da takip edin ve Telegram kanalımıza katılın!