Bitfinex 1 Saat Sonra Kısa Süreliğine Kapanacak: İşte Detaylar

Önde gelen kripto para borsalarından Bitfinex cephesinden 31 Temmuz’da yapılan açıklamada borsanın 1 Ağustos’ta planlı bakım çalışması nedeniyle 2-3 saatliğine kapanacağı duyurulmuştu


Önde gelen kripto para borsalarından Bitfinex cephesinden 31 Temmuz’da yapılan açıklamada borsanın 1 Ağustos’ta planlı bakım çalışması nedeniyle 2-3 saatliğine kapanacağı duyurulmuştu.

Türkiye saatiyle 12:30’da başlaması beklenen bakım çalışmasıyla birlikte Bitfinex’te bazı sorunlar giderilecek ve teknik bakım çalışması yapılacak. Bakım çalışmasının başlamasıyla birlikte hem Bitfinex hem de ETHfinex kapanacak. Kullanıcılar bu süreçte borsadaki bakiyelerini görüntüleyemeyecek ve herhangi bir şekilde işlem yapamayacak.

Planlı bakım çalışması nedeniyle kullanıcıların endişelenmesine gerek yok. Bitfinex yaptığı açıklamada bakım süresince kullanıcı fonlarının güvende olacağını bildirdi.

Bunlar da ilginizi çekebilir:

Bu yazıyı sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak çalışmalarımızı destekleyin. Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da takip edin ve Telegram kanalımıza katılın!