700 Dolarlık Keskin Düşüşün Ardından Bitcoin’de Tehlike Devam Ediyor Mu? Şant Manukyan Açıkladı

Dün 11 bin dolar direncini kıramayan Bitcoin bugün sabah saatlerinde çok sert bir düşüş yaşayarak 10.900 dolardan 10.170 dolara kadar geriledi

Bitcoin kaç dolar

Dün 11 bin dolar direncini kıramayan Bitcoin bugün sabah saatlerinde çok sert bir düşüş yaşayarak 10.900 dolardan 10.170 dolara kadar geriledi. Geride bıraktığımız son birkaç saatte lider kripto para Bitcoin yaklaşık 700 dolar değer kaybetti. Uzmanlar Bitcoin analizlerinde popüler kripto para biriminin fiyatının tehlike altında olduğunu belirtiyor.

Coinmarketcap verilerine göre Bitcoin, dün 10.900 seviyesini zorlasa da bu direnci malesef kırmayı başaramadı. Uzmanlar 11 bin dolar direncinin kırılacağına kesin gözüyle bakıyordu. Öyle görünüyor ki Bitcoin, yükseliş ivmesinin rüzgarını arkasına alamayınca bu kez ters yönde sert bir hareket sergiledi. Kimi uzmanlar Bitcoin’deki değer kaybının süreceğini düşünüyor.

İş Yatırım Uluslararası Piyasalar Müdürü Şant Manukyan da İş Yatırım Youtube kanalında Bitcoin’e dair değerlendirmelerde bulundu. Şant Manukyan, Bitcoin’in Asya seansında ciddi bir satış baskısına maruz kaldığını ve satış baskısının devam ettiğini belirtti. Manukyan’a göre Bitcoin fiyatı 50 günlük hareketli ortalamanın altında kapanacak görünümü sergiliyor. Bitcoin’in henüz daha tehlikeli bölgelerden kurtulamadığının altını çizen Manukyan, “Bitcoin’de 8.900’ün altındaki bir hareket problematik bir satış olacaktır” açıklamasında bulundu.

Bunlar da ilginizi çekebilir:

Bu yazıyı sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak çalışmalarımızı destekleyin. Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da takip edin ve Telegram kanalımıza katılın!