Dikkat: Coinbase’in listeleyeceği 17 yeni kripto para belli oldu: listede sürprizler de var

ABD’nin en büyük kripto para borsası Coinbase, dün akşam saatlerinde yaptığı açıklamalada Coinbase’de listelenmesi için 17 kripto para üzerinde araştırmalarda bulunduklarını açıkladı


ABD’nin en büyük kripto para borsası Coinbase, dün akşam saatlerinde yaptığı açıklamalada Coinbase’de listelenmesi için 17 kripto para üzerinde araştırmalarda bulunduklarını açıkladı.

Coinbase’in basına açıkladığı 17 proje içerisinde iki yeni kripto para dikkat çekiyor. Bunlardan ilki Cornell Üniversitesi bilgisayar bilimi profesörü Emin Gün Sirer’in geliştirdiği AVA, diğer ise popüler mesajlaşma uygulaması Telegram’ın merakla beklenen kripto para birimi Gram.

Yapılan açıklamada, belirtilen projelerin listelenmesinin belli şartlara bağlı olduğu ve yapılan incelemeler sonrasında nihai kararın verileceği vurgulandı. Ayrıca Coinbase’e göre bu kripto paralar listelense dahi bazı bölgelerde erişime tabi tutulmayabilir. Coinbase’in listelemeyi düşündüğü kripto paralar şu şekilde:

Coinbase’in hali hazırda incelediğini duyurduğu kripto paraların hiçbiri, dikkat çekici bir şekilde herhangi bir borsa da listelenmiyor.

Bunlar da ilginizi çekebilir:

Bu yazıyı sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak çalışmalarımızı destekleyin. Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da takip edin ve Telegram kanalımıza katılın!