BitMEX CEO’su Arthur Hayes’ten Şaşırtan Satoshi Nakamoto Açıklaması: Öldü Mü?

Kaldıraçlı kripto para borsası BitMEX’in genç ve başarılı CEO’su Arthur Hayes, yeni bir komplo teorisi ortaya attı

arthur hayes kimdir

Kaldıraçlı kripto para borsası BitMEX’in genç ve başarılı CEO’su Arthur Hayes, yeni bir komplo teorisi ortaya attı. Uzun süreli tatilinin ardından soluğu Singapur’da gerçekleştirilen Milken Institute Asia Summit adlı etkinlikte alan Hayes, ayrıca sektöre ve özellikle de Bitcoin’e yönelik açıklamalarda da bulundu.

Hayes her ne kadar popüler kripto para Bitcoin’in mucidi Satoshi Nakamoto’nun öldüğünü düşündüğünü belirtse de Satoshi Nakamoto’nun yaşayıp yaşamadığı, tek bir kişi olup olmadığı henüz bilinmiyor. Arthur Hayes, kendisine yöneltilen “Satoshi Nakamoto’nun kimliği birgün ortaya çıkacak mı?” sorusuna ise şu cevabı verdi:

Hayır, onlar zaten öldüler.

Zirve sırasında Bitcoin fiyatına ilişkin düşüncülerini de paylaşan başarılı girişimci, Bitcoin fiyatının 12 ay içerisimde 20 bin dolara, birkaç yıl içerisinde ise 100 bin dolara ulaşacağını iddia etti.

Son olarak kripto paraların itibari paraları tahtından etmeyeceğini de belirten Hayes’e göre aksine kripto paralar hükümetler için oldukça faydalı olacak.

Bunlar da ilginizi çekebilir:

Bu yazıyı sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak çalışmalarımızı destekleyin. Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da takip edin ve Telegram kanalımıza katılın!