Şant Manukyan’dan Bitcoin Yorumu: Beklenen Sert Kırılma Hangi Yönde Olacak

İş Yatırım Uluslararası Piyasalar Müdürü Şant Manukyan da İş Yatırım Youtube kanalında Bitcoin’e dair değerlendirmelerde bulundu

Kripto para rehberleri

İş Yatırım Uluslararası Piyasalar Müdürü Şant Manukyan da İş Yatırım Youtube kanalında Bitcoin’e dair değerlendirmelerde bulundu.

Haftasonu gelen satışlarla Bitcoin’in yeniden 10 bin dolar altına gerilediğini ifade eden Şant Manukyan şu anda piyasada yeni bir dinamik görülmediğini bunun için 10.400 seviyelerinin geçilmesi gerektiğini belirtti.

Volatilitenin düşmesinin aslında bir yandan olumlu bir gelişme olduğunu belirten Manukyan diğer yandan ise sert bir kırılmanın ise kapıyı çalmak üzere olduğunu dile getirdi.

Bitcoin grafiğindeki sıkışmanın sert bir kırılmanın habercisi olduğunu belirten İş Yatırım Uluslararası Piyasalar Müdürü’nün beklentisi ise bu sert kırılmanın yukarı yönlü olacağı yönünde. Şant Manukyan’ın açıklamalarından bir kesit şu şekilde:

Birkaç tane önemli seviye var. Aşağı yukarı 8.900-9.000’li seviyelerin kırılması çok negatif olacaktır. Önümüzdeki bir iki hafta içerisinde yanılmıyorsam bu ay veya Ekim bitmeden sert bir Bitcoin hareketiyle karşı karşıya kalacağız. Ben yukarı olmasını bekliyorum ama 9.000-8.900 seviyelerinin stop seviyeleri olması gerekir.

Haftalık Teknik Analiz Serimize Göz Attınız Mı?

Bu yazıyı sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak çalışmalarımızı destekleyin. Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da takip edin ve Telegram kanalımıza katılın!