Dallas Mavericks’in Milyarder Mark Cuban Sahibi Kaç Bitcoin’e Sahip Olduğunu Açıkladı

Milyarder girişimci Mark Cuban’ın Bitcoin’in (BTC) en büyük hayranı olmadığı ortaya çıktı

Dallas Mavericks'in Milyarder Mark Cuban Sahibi Kaç Bitcoin'e Sahip Olduğunu Açıkladı

Milyarder girişimci Mark Cuban’ın Bitcoin’in (BTC) en büyük hayranı olmadığı ortaya çıktı. Geçtiğimiz günlerde Forbes tarafından yayınlanan bir makalede açıklandığı üzere, Dallas Mavericks’in sahibi Mark Cuban Bitcoin’in güvenilir bir para birimi olabileceğine inanmıyor.

Önde gelen kripto para birimi üzerindeki bu tartışmalı yaklaşım Twitter’da Cuban ile Bitcoin topluluğunun önde gelen isimleri arasında bir tartışma başlattı. Twitter’da Jimmy Son, Preston Pysh ve Anthony Pompliano’nun yer aldığı tartışmada, Cuban, Bitcoin’in güvenilir para birimi olarak değerlendirilemeyeceği olmadığı iddiasını yine savundu.

“Bahsettiğim birçok nedenden dolayı Bitcoin değişim aracı olarak pek iyi sayılmaz.” açıklamasını kaydeden Cuban, Bitcoin’in kitlesel küresel benimsenmesinin nihayetinde ülkeler tarafından engelleneceğine ve bunun maliyetinin makul bir aralıkta olacağına inandığını belirtti.

https://twitter.com/mcuban/status/1205228574837374976?s=20

Tartışmanın devamında nihayetinde Pompliano, herkesin aklındaki “Hiç Bitcoin var mı? sorusunu Cuban’a yöneltti. Milyarder yatırımcı Mark Cuban ise Mavericks’in bilet satışlarından elde ettiği 542 dolarlık Bitcoin’i bulunduğunu açıkladı.

Bu yanıtın ardından Pompliano Cuban’a teşekkür etti ve onu bir sigorta poliçesi olarak bir BTC satın almaya davet etti.