Binance CEO’sunun Bu Tavsiyenin Ardından BNB %55 Değer Kaybetti

Binance Coin (BNB), 18 Temmuz’da Binance’de marj ticareti için eklendi


Binance Coin (BNB), 18 Temmuz’da Binance’de marj ticareti için eklendi. Her ne kadar Binance CEO’su Changpeng Zhao (CZ) kullanıcılara BNB shortlamamaları konusunda tavsiyelerde bulunsa da bu tavsiyeler bir işe yaramamış gibi görünüyor.

2018’deki ayı piyasası sırasında yatırımcılara güvenli bir sığınak olan Binance Coin (BNB), 2019’un ikinci yarısında muhteşem bir düşüş yaşadı. O zamandan beri, değerinin yarısından fazlasını kaybetti. BNB haberimizin hazırlandığı sırada 13.45 dolardan işlem görüyordu.

Twitter’da @karbonbased adlı bir kullanıcı mizahi bir şekilde şu paylaşımda bulundu: “CZ tweet attığından beri BNB yaklaşık %54 oranında değer kaybetti. CZ’nin tweet’inden bu yana short pozisyonu açsaydınız yılı güçlü kârlarla kapatırdınız.”

Bazıları CZ’yi başarısız tahmini nedeniyle  CNBC’ye benzediğini kaydetti. Zira CNBC, kripto para sektöründe yaptığı başarısız tahminlerle ün kazandı. Bu nedenle birçok yatırımcı CNBC’nin yaptığı tahminlerin aksine işlem yapmayı tercih ediyor.

https://twitter.com/jay78901/status/1210248937375858689?s=20

Ancak Binance Coin (BNB), kripto para sektöründe hala bir dev. Binance lider kripto para borsası ünvanını korurken BNB’de 2 milyar dolar’lık piyasa değerine sahip.