Bitcoin 10.900 Dolar Seviyesine Geriledi

Bitcoin’de düşüş devam ediyor


Bitcoin’de düşüş devam ediyor. Son zamanların en çok ilgi gören kripto para birimi Bitcoin’de yaşanan düşüşlerin ardı arkası kesilmezken, yatırımcıları endişelendiren bu durum ise 11.000 dolar seviyesinin altına gerileyen Bitcoin‘in geleceği ile ilgili merak uyandıran sorular olmakta.

10.900 dolar seviyesine gerilemesi ile birlikte yatırımcıların alım seviyesini daha fazla arttırdıkları istatistiklere yansırken, Bitcoin satışlarının ise azaldığı gözlemlendi. Büyük yatırımcıların bu aşamada ellerinde bulunan kripto paraları korudukları, yeni alımlar ile ellerinde bulunan serveti güçlendirdikleri tablolara yansıdı.

Bu Yılın Sonunda Ne Olacağı Merak Ediliyor

BTC’nin bu yılın sonunda hangi seviyede olacağı en çok merak edilenler arasında bulunuyor Başta büyük yatırımcılar olmak üzere küçük yatırımcıların tahminleri yeni rekorların kırılması yönünde olurken, ABD’li ve Avrupalı finans uzmanları Bitcoin için geleceğin pek fazla parlak olamayabileceğini iddia ediyor.

Az bir düşüş ile 10.900 dolar seviyesine gerileyen BTC, dün öğlen saatlerinde 11.500 dolar seviyesine yükselmiş ve yatırımcılarını sevindirmişti. Bugün yaşanan düşüş ise yatırımcılar için beklenmedik ancak olabilecek bir durum olarak değerlendiriliyor.