Ünlü İsimden Kripto Para Yorumu

Türk bilgisayar bilimcisi ve Cornell Üniversitesi profesörü Emin Gün Sirer, kripto paralar ve eğitim dünyasında tanındık bir isim


Türk bilgisayar bilimcisi ve Cornell Üniversitesi profesörü Emin Gün Sirer, kripto paralar ve eğitim dünyasında tanındık bir isim. Discord üzerinden bir kanalda yaptığı açıklamaları ile bugün gündem olan Sirer, kripto paraların geleceği ile ilgili olarak çok önemli açıklamalara imza attı.

Kripto paraların şu aşamada tahtının sallanmaya başladığına değinen Türk bilgisayar bilimcisi ve Cornell Üniversitesi profesörü Emin Gün Sirer, bu konuda Türk kullanıcıların kripto paralara pek fazla ilgisinin olmadığını açıkladı. Türk kullanıcıların Bitcoin ve diğer kripto paralara pek fazla ilgi göstermediğine değinen Sirer, bu konuda Bitcoin’in güvenilir olup olmadığı ile ilgili açıklama yapmadı.

Amerika Hayatını Anlattı

Cornell’de eğitim vermeye devam ettiğine değinen Sirer, Amerika’ya başvurmasının ardından aldığı burs ve startup işlerinde başarılı olarak ilerlediğine değindi. Türkiye’de doğup büyüdüğüne değinen Sirer, ”Bitcoin bana kalırsa benim gözümde düşüş yaşayan bir kripto para ve tavsiye etmiyorum” benzeri ifadelere yer verdi. Türk kullanıcıların pek fazla tanımadığı Sirer, ABD’de aynı şekilde kripto para dünyasında bilindik isimlerden birisi.