Bitcoin 8.513 Dolar Seviyesine Geriledi

Bitcoin’de bugün en üst düzeyde düşüş yaşanmaya devam ediyor


Bitcoin’de bugün en üst düzeyde düşüş yaşanmaya devam ediyor. Kripto para piyasasında yaşanan bu düşüşün arkasından neler yaşanacak bilinmezken, geçtiğimiz gün Binance’de yaşanan işlemlerin kripto para borsasını derinden etkilediği, Bitcoin‘de düşüşlere neden olduğu ortaya çıkmıştı.

Konu hakkında açıklama yapmayan birçok üst düzey yatırımcı, ellerinde bulunan varlıkları değerlendirmeye devam ederken, Türk yatırımcıların ise Bitcoin’e yatırım yapmaya devam ettikleri borsa sitelerinin istatistiklerine tek tek yansıdı.

8.513 Dolar Seviyesine Düştü, NEM Yükseldi

Bitcoin’de gerileme sürerken 8513 dolar seviyesine düşen kripto paraya ilgi yağdı. NEM’de ise çok ufak yükselişler yaşandığı görülüyor. 100 kripto para biriminden 99’u düşüş yaşarken, düşüşlerin arkasında yatan nedenin ise şu aşamada bilinmediği belirtilmekte. Zira Bitcoin’de yaşanan düşüş en önemlisi iken, yatırımcıların sürekli olarak borsaları takip etmeleri ve zarardan kaçınmaları öneriliyor.

BTC sahibi üst düzey yatırımcıların paralarını aktif olarak değerlendirdikleri kripto para borsasında zaman zaman yaşanan düşüşler, tekrar yükselişe yerini bırakabiliyor. Ancak bugünlerde sık sık düşüş yaşanırken, yükseliş yaşanmaması yatırımcının dikkatinden kaçan bir detay değil.