Binance: Hacker’ları Yakalatana 250.000 Dolar Ödül Vereceğiz

Binance, 7 Mart tarihinde yaşanan hack girişimi sonrasında yaptığı açıklama ile güvende olduklarını açıklamıştı


Binance, 7 Mart tarihinde yaşanan hack girişimi sonrasında yaptığı açıklama ile güvende olduklarını açıklamıştı. Bugün Binance tarafından yapılan basın bildirisinde ise hack vakası ile ilgili bilgisi olanların bu bilgiyi kendileri ile paylaşması durumunda 250.000 dolarlık ödül verilecek olduğu ve kişisel olarak suçluların tutuklanmasını sağlayanların bu ödülü paylaşabilecek olduklarını açıkladı.

Olay ile ilgili olanların bilgileri kendilerine iletmesi durumunda bu ödülün ispatlanması ve kanıtların sunulması sonrasında verecek olduklarını belirten Binance yönetimi, ”hacker’ların yakalanmasını sağlayacak olanlara bu ödülü güncel kur ile vereceğiz, eğer birden fazla kişinin bu konuda bilgisi var ise ödülü paylaştırma hakkımızı saklı tutuyoruz.” açıklamasında bulundu.

Binance Güvenilir Mi? Tartışması

Binance, ”kendimizi güvende hissediyoruz, ancak olası saldırılara karşı her zaman diğer borsalar ile birlikte ayakta ve sağlam durmalıyız” benzeri ifadeler kullandı. Yapılan bu açıklamalar hala daha kullanıcılara yeterince güven vermezken, bazı kullanıcılar borsanın hacklenmesi ile birlikte ortaya çıkan sorunların aslında bir hack vakası olduğunu ve bunun bir sonraki adımının hesaplarında olan tüm kripto paraların ve normal paraların çalınması olduğunu ifade etti.