Alan Howard, Bitcoin’e Yatırım Yapabilir

Milyarder iş adamı Alan Howard ile ilgili yeni iddialar ortaya atıldı


Milyarder iş adamı Alan Howard ile ilgili yeni iddialar ortaya atıldı. İddialara göre bir süreden beridir 1 milyar 350 milyon dolar net serveti olan iş adamının bu alanda borsa dahi kurabilecek olduğu iddia ediliyor. İş adamının yatırım yapmak için Bitcoin’i tercih etmesinin beklendiği, ancak Ethereum ve diğer kripto paralara yatırım yapması da bir ihtimal dahilinde.

Birçok alanda yatırımları bulunan ve aktif fon yatırımı bulunan Alan Howard‘ın, kripto para piyasasına girecek olduğunun iddialarının dahi şimdiden birçok yatırımcıyı heyecanlandırmış durumda. Büyük yatırımcıların piyasada olmasının hem güven açısından, hem kripto paraların geleceği açısından önem taşıdığı artık bilinen bir durum.

Yatırımlar Ardı Ardına Gelebilir

Alan Howard’ın yatırımlarının ardı ardına yapabilecek olduğu, ancak şu aşamada kendisinin bu konuda bilgi vermemesinden dolayı net bir açıklamanın bilinmediği belirtiliyor. Kripto paralara yönelik olarak her yapılan yatırımın bir gün geri dönecek olduğunu belirten birçok isim gibi yeni dönemde Howard tarafından da kripto para piyasasından milyonlarca dolar para kazanılması mümkün hale gelebilir.