Bitcoin 7.600 Dolar Seviyesine Geriledi

Bitcoin, son dönemde yaşanan iniş ve çıkışlar ile dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor


Bitcoin, son dönemde yaşanan iniş ve çıkışlar ile dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor. Yatırımcıların endişeli olması, birçok yatırımcının gelecek kaygısı gibi nedenler dolayısı ile yatırımcılar sorunlar yaşarken, yaşanan kayıplar sonucunda yatırımcıların başka yatırım araçlarına yöneldiği belirtiliyor.

Bir süreden beridir aralıksız olarak devam eden düşüşler neticesinde Bitcoin’e ilgi %80 oranında azalırken, Google aranma hacminde yaşanan düşüşler ise bunu doğrulayan bir detay olarak gösteriliyor.

24 Saatte %7 Oranında Değer Kaybetti

Bitcoin son 24 saat içerisinde %7.4 oranında değer kaybı yaşarken, bu kayıpların arkasında anlık olarak değişimlerin olmasından dolayı kayıp oranının sürekli değişkenlik gösterdiği açıklandı. Birçok yabancı yatırımcının bugünlerde kripto paralara ilgisinin azalmasına rağmen yatırımlarını para kaybı ve zarar dolayısı ile koruma altında tuttuğu bilinirken, bazı yatırımcıların ise zarar etmelerine rağmen kripto paralarını sattıkları biliniyor.

Kripto paralar ile ilgili olarak ortaya atılan her bir iddia kripto paraların geleceğini etkileyen bir detay iken, yaşanan düşüşlerin arkasında büyük ve dev yatırımcıların etkisinin çok fazla olduğu, küçük yatırımcıların aynı şekilde piyasayı etkilediği iddia edilmekte.