Zengin Yatırımcıdan Bitcoin Hakkında Önemli Açıklamalar

Earlybird yatırımcısı Ravi Kurani, İstanbul’da gerçekleşen Blockchain Venture Summit’te konuştu


Earlybird yatırımcısı Ravi Kurani, İstanbul’da gerçekleşen Blockchain Venture Summit’te konuştu. Blockchain teknolojisini kendisinin fazlası ile iyi gördüğünü ve her alanda kullanılabilecek bir teknoloji olduğunu ifade ederek sözlerine devam eden Earlybird yatırımcısı Ravi Kurani, bu konuda kendisininde bu alanda yaşanan gelişmeleri dikkatle izlediğini belirtti.

Bitcoin ile ilgili olarak gelecek yıllarda bankaları çok daha fazla geride bırakarak bankaları devre dışı bırakabilecek güçte bir kripto para birimi olduğunu iddia eden Kurani, bununla ilgili olarak Bitcoin yatırımcılarının gelecekte çok daha fazla kar elde edecek olduklarını iddia etti.

Bitcoin Düşüyor, Yatırımcılar İddialı

Bitcoin’de yaşanan düşüşlere rağmen dev yatırımcılar kripto paralarda yaşanan bu düşüşün kalıcı olmadığını ve geçici bir durum olduğunu ifade ederek, bununla ilgili kendilerinin ciddi oranda yatırımları bulunduklarını belirtiyor. Türkiye’de yine benzer şekilde kripto para yatırımcıları yatırımlarının gelecekte çok daha fazla artacak olduğunu düşünürken, bazı yatırımcılar ise yatırımlarını şimdiden yaşanan en ufak düşüşte geri çekerek kripto paraları ”güvenilmez” olarak nitelendiriyor. Kurani’ye göre ise Bitcoin için net bir fiyat vermek zor.