Tom Lee: Bitcoin’e Güveniyorum

Wall Street analisti ve uzmanı Tom Lee, bugün Bitcoin’in 7000 dolar seviyesine gerilemesi ile birlikte açıklama yaptı. Tom Lee, uzun vadeli yatırımcıların kripto paralardan çok fazla kar elde ettiklerini ve şimdilerde düşüş yaşanmasından dolayı endişe ettiklerini açıkladı....


Wall Street analisti ve uzmanı Tom Lee, bugün Bitcoin’in 7000 dolar seviyesine gerilemesi ile birlikte açıklama yaptı. Tom Lee, uzun vadeli yatırımcıların kripto paralardan çok fazla kar elde ettiklerini ve şimdilerde düşüş yaşanmasından dolayı endişe ettiklerini açıkladı. Kripto paralar ile ilgili olarak ”şimdi en kötü seviyede” ifadelerini geçtiğimiz hafta kullanan Lee, kripto paraların geleceği ile ilgili de açıklama yaptı.

Tom Lee, “Bitcoin alıp beklemek ya da HODL yapmak gayet mantıklı çünkü Bitcoin her yıl birkaç günlüğüne çok ciddi karlar elde ettiriyor.” ifadelerini kullandı.

Amerika’da Yatırımcılar Endişeli

Amerika’da ise dünyanın en büyük ekonomisi olması dolayısı ile en fazla kripto para yatırımının yapıldığı ülkelerin başında geliyor. ABD’li yatırımcıların endişe içerisinde olmalarının bir diğer nedeni ise elde ettikleri kar-gelir seviyesinin her yaşanan düşüşte biraz daja azalması ve bunun sonucunda Bitcoin‘den kar ettikleri tutarların yok olması endişesinden dolayı doğuyor. ABD’li yatırımcılar kripto para piyasasından paralarını çekerken, milyarder ABD’li yatırımcılar kripto paralara güvenini her geçen gün daha fazla kaybediyor.