Bitcoin’e İlgisi İle Tanınan Ünlü Doktorun Diş Hekimi Oğlu Öldü!

İzmir’in özel Tınaztepe Hastanesinde çalışan ”efsane” olarak anılan ünlü kalp cerrahı Prof


İzmir’in özel Tınaztepe Hastanesinde çalışan ”efsane” olarak anılan ünlü kalp cerrahı Prof. Dr. İsa Durmaz’ın oğlu diş hekimi ve milli sporcu Burç Durmaz hayatını kaybetti. 17 gün boyunca yaşam savaşı vermesine rağmen spor yaparken aniden geçirdiği kalp krizi sonrasında ciddi hasar ve oksijensizlik benzeri durumların etkisi ile sadece 17 gün hayatta kalabilen 36 yaşındaki diş hekimi Burç Durmaz, arkasında hem acılı bir aile, hem sevenlerini bıraktı.

Konu ile ilgili olarak Durmaz ailesinden açıklama yapılmazken bugün cenazesinin gömülecek olduğu öğrenilen Burç Durmaz’ın babası gibi annesinin de profesör doktor olduğu, ailecek doktorluk mesleğini icra ettikleri basına yansıyan detaylar arasındaydı.

Kripto Paralar ve Blockchain’e Çok İlgisi Vardı

Merhum Burç Durmaz’ın kripto paralar ve blockchain teknolojisine olan ilgisi ise Türkiye’de belki de en fazla ilgi duyan kişi olarak Durmaz’ı gösterebilecek konumdaydı. Twitter hesabında sürekli olarak yayınladığı kripto para paylaşımları ve blockchain teknolojisine yönelik paylaşımları ise Burç Durmaz’ın arkasında kalan detaylardan birisi oldu. Acılı ailenin Facebook sayfasında ve Burç Durmaz’ın sayfalarında onlarca kişi tarafından geçmiş olsun mesajları paylaşıldı.