Bitcoin Milyarderi ”Uyuşturucu Kliğinde” Öldü!

Kısa süre içerisinde servetini fazlası ile yükselten 54 yaşındaki ABD’li kripto para milyarderi Matthew Mellon bugün yaşamını yitirdi


Kısa süre içerisinde servetini fazlası ile yükselten 54 yaşındaki ABD’li kripto para milyarderi Matthew Mellon bugün yaşamını yitirdi. Kısa süre öncesinden beridir uyuşturucu kliniğinde kaldığı öğrenilen 54 yaşındaki milyarder kripto para zengini Matthew Mellon’un uyuşturucu bağımlısı olduğu ve bundan dolayı uyuşturucu kliniğinde kaldığı, yüksek dozda uyuşturucudan dolayı ise organlarının iflas ederek yaşamını yitirdiği açıklandı.

Konu hakkında Matthew Mellon’un ailesince açıklama yapılmazken, bu kadar fazla servete ve oldukça iyi şansa sahip olmasına rağmen bu yolu tercih ederek ölüme doğru yürüyen Matthew Mellon ile ilgili sosyal medyada ”buraya kadar dayandı, servetini götüremedi” benzeri yorumlar yapıldı.

1 Milyar Dolar

Matthew Mellon’un servetinin 1 milyar dolar olduğu tahmin edilirken, tüm servetinin çocuklarına kalması bekleniyor. Burada ise devreye Mellon’un kripto para hesaplarının devreye girdiği ancak çocuklarının tüm hesaplarda bulunan paraları rahatlıkla çekebilecek oldukları üzere, daha önceden Mellon tarafından da kripto para borsasındaki paralarının çekilmiş olabilecek olduğu düşünülmekte. Basına bu yönde aile tarafından bir bilgi verilmiş değil ve netlik kazanan bir konu değil.