İsviçre Ulusal Bankası’na Bitcoin Amblemi Yansıtıldı

İsviçre Ulusal Bankası’nın binasına ait olan ön cepheye Bitcoin amblemi yerleştirildi. İsviçre Ulusal Bankası yetkilileri tarafından konu ile ilgili net ve resmi bir açıklama yapılmazken, bankanın binasına neden ve kimler dolayısı ile Bitcoin ambleminin yansıtıldığı konusunda...


İsviçre Ulusal Bankası’nın binasına ait olan ön cepheye Bitcoin amblemi yerleştirildi. İsviçre Ulusal Bankası yetkilileri tarafından konu ile ilgili net ve resmi bir açıklama yapılmazken, bankanın binasına neden ve kimler dolayısı ile Bitcoin ambleminin yansıtıldığı konusunda net bir açıklama yapılmadı.

Daha önce dünyada birçok kez bankaların yaptıkları olumsuz açıklamalar ve olumlu açıklamalar söz konusu olmuş ancak bugüne kadar hiçbir bankanın merkez binasına net olarak bu şekilde haber olacak şekilde bir yansıtma yapılmadığı biliniyordu.

İsviçre Ulusal Bankası Açıklama Yapmadı

İsviçre Ulusal Bankası tarafından ise konu ile ilgili olarak hiçbir net açıklama yapılmaması dikkat çekti. Bankanın binasına yansıtılan Bitcoin ambleminin daha sonrasında Trust Square tarafından binaya yansıtılmış olabilecek olduğu iddia edildi. Trust Square tarafından da konu ile ilgili net bir açıklama yapılmadığı gözlemlendi.

Geçtiğimiz günlerde merkez bankasının çok yakın bir konumuna yani karşısına taşınan Trust Square‘nin bu tür bir amblemi neden dolayı binaya yansıttığı konularda ise en azından şu aşamada pek fazla bilgi bulunmadığını belirtmek gerekiyor.