Bitcoin Tarihi Tek Bazlı Rekorunu Kırmaya İlerliyor

Bitcoin analisti ve uzmanı Mati Greenspan, kripto para dünyasında yaşanan son gelişmelerin heyecan ve ümit verici olduğunu ifade ederek, bununla ilgili yeni adımlar atılması ve yatırımcıların daha fazla Bitcoin yatırımı yapmasının önemi olduğunu açıkladı


Bitcoin analisti ve uzmanı Mati Greenspan, kripto para dünyasında yaşanan son gelişmelerin heyecan ve ümit verici olduğunu ifade ederek, bununla ilgili yeni adımlar atılması ve yatırımcıların daha fazla Bitcoin yatırımı yapmasının önemi olduğunu açıkladı. Kripto paralar ile ilgili olarak yaptığı açıklamada Bitcoin’in tekrar 20.000 dolar seviyesine ulaşacak olduğunu ifade eden Bitcoin analisti ve uzmanı Mati Greenspan, bu konuda Bitcoin’in gelecekte birim fiyatının bugüne oranla çok ama çok daha fazla yükselecek olduğunu açıkladı.

Bitcoin ve Ethereum ile ilgili olarak son günlerde yapılan açıklamaların ise tarihte önemli bir zirvede bulunan Bitcoin‘in bu zirveden geri düşmesinin ardından tekrar 20.000 dolar seviyesine çıkması yatırımcılar ve analistler tarafından merakla beklenen gelişmelerden bir tanesi olarak yorumlanıyor. Şimdiden bazı yatırımcıların daha fazla Bitcoin almaya başladıkları açıklanırken, yeni yatırım yapan  bazı kullanıcıların ise bu konuda daha farklı adımlar attıkları ve Bitcoin’e çok daha fazla yatırım yaptıkları bilinmekte.

Bitcoin’in Yükselmesi ve Yatırımcı Oranının Fazlalaşması….

Bitcoin’in gelecek haftalarda çok daha iyi seviyeye çıkması bekleniyor. Yatırımcı oranının daha fazla artması ile ilgili olarak ise kripto  paralarda yaşanacak olan artışların yatırımları daha fazla tetikleyecek oldukları belirtilmekte.