Ricky Williams Bitcoin’e 50 Bin Dolar Yatırdı

Amerikan sporcu Ricky Williams, burçlar ile ilgili olarak hareket geçti ve kendisinin bu dönemde şansının kripto paralardan yana gülecek olduğunu düşündüğü için Bitcoin’e 50.000 dolar oranında yatırım yaptığı ve 50.000 dolardan daha fazla yatırım yapmama nedeninin...


Amerikan sporcu Ricky Williams, burçlar ile ilgili olarak hareket geçti ve kendisinin bu dönemde şansının kripto paralardan yana gülecek olduğunu düşündüğü için Bitcoin’e 50.000 dolar oranında yatırım yaptığı ve 50.000 dolardan daha fazla yatırım yapmama nedeninin ise ”abanmak istemediği” yönünde olduğunu açıkladı. Sürekli değer kazanmayan ancak kazandığında tam kazandıran Bitcoin ile ilgili daha önce birçok Amerikan sporcu yatırımlar yapmış ancak bu yatırımların oranları hakkında basına pek fazla açıklama yapmamıştı.

Ricky Williams ise farklı bir şekilde Bitcoin’e yaptığı yatırımın tutarı ile ilgili açıklama yaptı. Ricky Williams, kendisinin astrolojiye fazlası ile inandığını ve şansın bugünlerde kendisinden yana olacak olduğunu düşündüğüne değinerek, buna dayalı bir şekilde yatırım yaptığını açıkladı. Açıklamalarında kripto paralara ilgisinin olduğuna değinen Amerikan futbolcu, bu konuda başarması durumunda çok iyi kazançları elde edebilecek olduğunu ifade etti.

Yatırımını Arttırabilir

İlerleyen süreçte kazanması durumunda yatırım miktarını arttırabilecek olduğunun sinyallerini veren futbolcu, konu ile ilgili olarak pek fazla detay vermedi. Bitcoin’de gelecek hafta yaşanması beklenen yükselişin tüm yatırımcıları olduğu üzere futbolcuyu da harekete geçirebilecek olduğu kesin.