Ethereum Yatırımcıları Hem Mutlu, Hem Endişeli

Ethereum kullanıcıları geçtiğimiz günlerde Vitalik Buterin’in sosyal medya hesabından Google tarafından takip edilmeye başlanması ile birlikte büyük bir merak hakim olmuştu

ethereum fiyatı yorum

Ethereum kullanıcıları geçtiğimiz günlerde Vitalik Buterin’in sosyal medya hesabından Google tarafından takip edilmeye başlanması ile birlikte büyük bir merak hakim olmuştu. Kullanıcılar bu durum karşısında ne yapacak olduklarını fazlası ile şaşırmış ve Ethereum’un kurucusu konumunda olan Vitalik Buterin ile ilgili olarak yaşanan gelişmeler fazlası ile dikkat çekici. Buterin’in Twitter hesabından Google’da çalışıp çalışmamak ile ilgili sorduğu soru sonrasında kullanıcıların neredeyse %48 civarı kısmı hayır yanıtını verirken bazı kullanıcılar ise Buterin’in Google’da çalışmaya başlamasının oldukça fazla kripto paraların gelişmesine en azından Ethereum’un gelişmesine katkı sunabilecek olduğu ifade ediliyor.

Vitalik Buterin uzun bir süreden beridir İngiliz hükümeti ve diğer hükümetler ile görüşmeler gerçekleştirmiş ve bu görüşmeler sonrasında basında fazlası ile bilgi yerini almıştı. Bazı kullanıcılar ise bu siyasi görüşmelerin Ethereum üzerinde gizlilik ve baskı konularını beraberinde getirmesinin mümkün olabilecek olduğunu ifade etmişti.

Ethereum Yükselecek

Ethereum oldukça fazla yükselecek mi? Oldukça fazla düşecek mi? Soruları merak konusu olurken, bunun yanında kripto para sektörünün en öncüsü konumunda olan kripto paralarından birisi olarak Ethereum’un yükselmesi bekleniyor. Zaman zaman kripto paralar ile ilgili olarak en fazla beğenilen ve en fazla kullanılan kripto paranın Bitcoin olmasına rağmen ilk sırayı Ethereum’un kapabilecek olduğu belirtiliyor.