Binance Ne Kadar Güvenli?

Dünyanın en büyük kripto para borsası konumunda olan Binance ile ilgili sık sık ne kadar güvenilir olduğu konusunda tartışmalar yaşanıyor


Dünyanın en büyük kripto para borsası konumunda olan Binance ile ilgili sık sık ne kadar güvenilir olduğu konusunda tartışmalar yaşanıyor. Bir yandan borsa sitesinin kullanıcıları güvenlik konusunda hiçbir kripto para borsasının Binance kadar güvenilir olmadığını iddia ederken, bir yandan ise Binance ile ilgili güvenilir olmadığı, siber saldırganların en büyük kripto para borsalarından birisi olmasından dolayı hedefinde olan bir borsa olduğu iddia ediliyor.

Bu iddialar ile ilgili bugüne kadar onlarca yorum ve analiz ortaya atıldı. Siber saldırılara her gün maruz kalan Binance ve daha birçok site aldığı güvenlik önlemleri sayesinde gücüne güç katarak güvenli bir şekilde yoluna devam etti.

Bugünlerde ise bu tartışmaların üst düzeyde yaşanmasının nedeni olarak Japonya’da borsaların siber saldırı altında olduğuna dair haberlerin çıkması, Japonya yönetimi ile birlikte ABD’de kripto para borsalarına yönelik araştırmalardan dolayı bu şekilde sorunlar yaşanmakta.

Binance Güvenilir Mi?

Binance dünyanın en güvenilir kripto para borsası olmasının yanında dünyanın en fazla değerli olan ve şuan değeri milyarlarca dolar olan borsaları arasında ilk sırada. Bu durum ise güvenlik önlemlerinin en üst düzeyde alınmasını sağlarken, bir diğer taraftan yatırımcı ve kullanıcıların bilgilerinin çok daha fazla güvenilir bir şekilde kayıt altında tutulmasını sağlamaya yarayan bir etken.

  • Binance borsasını güvenle kullanabilirsiniz ama kendiniz almanız gereken cep telefonu ile doğrulama ve diğer güvenlik önlemlerini uygulamalısınız.