Bitcoin Fiyatında Düşüş Ne Zaman Bitecek?

Bitcoin fiyatlarında yaşanan düşüş ne zaman sona erecek


Bitcoin fiyatlarında yaşanan düşüş ne zaman sona erecek? Sorularının bugünlerde sık sık sorulmaya başladığının farkındayız. Yatırımcıların ve yatırımı olmayan kişilerin dahi yaşanan düşüşten dolayı duydukları üzüntü ve umutsuzluk devam ederken, yatırım yapan yatırımcıların daha fazla risk altında oldukları ve bu durumun ne zaman sona erecek olduğunu sormalarının hakları olduğunu düşünüyoruz.

Kripto para fiyatlarında yaşanan düşüşlerin ne zaman sona erecek olduğu konusunda net olarak tam bir zaman vermek çok zor olmasına rağmen kısa süre içerisinde fiyatların yükselmeye başlaması beklenmiyor. Ortalama olarak 10.000 dolar üstüne çıkması için Bitcoin’de çok fazla alımlar olması ve satışların durması gerekiyor. Satışların bu aşamada durması değil daha fazla artması beklenirken, alımların normal seviyede olması ve oranlarının az olmasının fiyatların artmasının önünde bir engel olarak göründüğü belirtiliyor.

Düşüşler Duracak Mı?

Bitcoin fiyatında ve diğer altkoinlerin fiyatlarında yaşanan düşüşlerin durup durmayacak olmasından daha önemli konu yatırımcıların yaşadıkları zararların geri dönüşü olmayacak hale gelmemesi. Eğer fiyatların 1000 dolar seviyesine gerilemesi durumunda ciddi krizlerin ve geri dönüşü çok zor sorunların beraberinde gelecek olduğu tahmin edilebilir.

  • Bitcoin fiyatı, Ethereum fiyatı, Ripple fiyatı ile ilgili olarak sorulan sorular ve ne zaman düşüş sona erecek? Sorularının tam yanıtını ancak piyasalar verebilir. Bu durumda piyasa durumunu yakından takip etmekte fayda olduğu üzere, zararına satışlardan da uzak durulmalı.