Coinbase, Facebook Tarafından Satın Alınacak İddiası

Bir süredir hakkında ortaya atılan iddialar bitmek bilmeyen Coinbase ile ilgili yeni bir iddia daha ortaya atıldı


Bir süredir hakkında ortaya atılan iddialar bitmek bilmeyen Coinbase ile ilgili yeni bir iddia daha ortaya atıldı. İddialara göre Facebook, yakın zamanda Coinbase’yi satın alacak ve kripto para dünyasında aktif bir rol oynayacak. Milyarlarca dolarlık gelire sahip olması ve dünyada bir devlet yönetiminden farksız olarak aktif faaliyetler göstermesinden ötürü Facebook’un bu alanda da boy gösterebilecek olduğu tahmin ediliyor.

İddialara göre Coinbase’yi satın almak isteyen Facebook, şimdiden görüşmeler için bir takım adımlar atmaya başladı ve kripto paralar konusunda bu adımın atılması durumunda Bitcoin ve diğer altkoinlerin fiyatlarında artışlar meydana gelmesi bekleniyor.

Ne Zaman Alacağı Kesin Değil

Facebook’un yabancı bir gazetede yayınlandığı üzere kesin olarak Coinbase’yi ne zaman satın alacak olduğuna dair net bir açıklama bulunmuyor. Bu iddialar henüz şirket yönetimi tarafından yalanmamasından ötürü doğru olabilecek olduğu tahmin edilirken, Coinbase borsasının satın alınması durumunda kripto para dünyasında da bazı değişimlerin beraberinde gelmesi bekleniyor.

  • Coinbase daha önce başka şirketler tarafından da satın alınabilecek olduğu iddia edilmiş ama bu doğru çıkmamıştı.
  • Facebook sürekli büyümeye başlayan girişimleri satın alması ve bu yatırımları çok iyi değerlendirmesi ile ünlenmiş konumda olan bir şirket olarak tanınıyor.