New York Madencilere Ucuz Enerji Verecek

ABD’nin New York eyaletinde gelecek dönemde madencilere ucuz enerji verilecek


ABD’nin New York eyaletinde gelecek dönemde madencilere ucuz enerji verilecek. Enerji fiyatlarının zaten mevcutta ortalama bir dengede olduğu Birleşik Devletler’de madencilere özel olarak bugüne kadar enerji fiyatlarında hiçbir değişim yapılmamıştı.

New York eyaleti ise insan haklarının ve gelişim ile teknolojinin sembolü olmuş bir eyalet olarak kendisine yakışan kararı verdi ve madencilik alanında uğraşan kişilere ucuz enerji vereceklerinin açıklamasını yaptı.

Ekonomik Kalkınma İçin

Ekonomik kalkınma ve daha fazla ucuz enerji sunabilmek adına hareket etmeleri için yeni dönemde enerji fiyatları konusunda bazı düzenlemeler yapılmasının olumlu sonuçlar getirecek olduğundan madencilik yapan kişi sayısında yeni artışlar olmasının beklendiği iddia ediliyor. ABD’nin madencilik yapan kullanıcılara karşı olumsuz adımları söz konusu olmasa dahi eyaletler tarafından kripto para madenciliği ve diğer ilgili konular hakkında yapılan açıklamalar ve araştırmalar madencilik ile ilgili yasaların tam etkin olmamasından ötürü ”soru işaretleri” sebebi olarak gösteriliyor.

New York eyaletinin hemen ardından diğer eyaletlerde de madencilik konusunda daha farklı adımlar atılabilecek olduğunu öngörmek, düşünmek mümkün.