Mesajlaşma Devi Line Kripto Para Borsası Açılışını Yaptı

Dünyanın en fazla kullanıcı sayısına sahip mesajlaşma uygulamaları arasında ilk sıralarda bulunan ve günden güne Asya bölgesinde ve tüm dünyada kullanıcı sayısında artışlar yaşayan Line isiml şirket yeni yaptığı açıklama ile birlikte Singapur’da kripto para borsası...


Dünyanın en fazla kullanıcı sayısına sahip mesajlaşma uygulamaları arasında ilk sıralarda bulunan ve günden güne Asya bölgesinde ve tüm dünyada kullanıcı sayısında artışlar yaşayan Line isiml şirket yeni yaptığı açıklama ile birlikte Singapur’da kripto para borsası kurduklarını ilan etti. Kripto para borsası kuracak olduğunu bir süre önce tüm dünyaya ilan eden mesaj devi, Singapur merkezli kurulacak olan bu kripto  para borsasının daha fazla yatırımcıya hizmet sunmasını hedeflediklerini ve markaları adı altında daha yeni teknolojiler ile güçlerini güçlendirmek adına bu şekilde adım attıklarını açıklamıştı.

Kripto para borsasının bugün hizmete girdiği ilk saatlerde milyonlarca yatırımcı tarafından olmasa bile binlerce yatırımcı tarafından tercih edilmeye başlandığı ve tüm sistemin aktif bir şekilde çalıştığı, hiçbir problemin bu saate kadar görülmediği açıklandı. Gerek komisyon oranları, gerek ani satış ve alım konusunda kullanıcılara kolaylıklar sunmasından dolayı Line’a ait kripto para borsasının fazlaca kullanılacak olduğunu beklemek gerek.

Yatırımcıların İlk Tercihi Olabilir

Tanındık bir mesajlaşma uygulamasının olması ve şirket olarak çok uzun yıllardır teknoloji alanında olması, Line isimli uygulama ve şirketin adının neredeyse hiç skandallara ve güvenlik sorunlarına karışmaması dolayısı ile benzer durumun Line’a kripto para borsasında güven verdiği için daha fazla yatırımcının ilk tercihleri arasında olabileceği ifade edildi. Yakın zamanda Türkiye’de hizmet sunup sunmayacak olduğu bilinmeyen Line kripto para borsası henüz Türkçe dil desteğine sahip değil.