”Kripto Paraları Yakından İzliyoruz”

HSBC üst düzey yöneticilerinden Josh Bottomley, FORBES dergisine açıklama yaptı


HSBC üst düzey yöneticilerinden Josh Bottomley, FORBES dergisine açıklama yaptı. Açıklamasında kripto paraları banka olarak izlemeye devam ettikleri ve kripto paralar hakkında bazı adımlar attıklarını açıklayan yetkili, bu konuda nasıl adımlar attıkları bilgisini ise vermedi. Dünyanın en fazla ilgi gören ve en fazla servete sahip bankalarından birisi olarak tanınan HSBC, bu konuda öncü bir banka olarak kripto paraların geleceğe yön verip vermeyecek olduğu üzerinde çalıştığını tüm dünyaya göstermiş oldu.

Bankanın araştırmaları süresi boyunca nasıl çalışmalar ve nasıl araştırmalar yaptığı merak edilirken yetkili bu konuda bilgi vermedi. Yetkilinin açıklamalarında sadece banka olarak kripto paraları araştırdıkları ve durumdan haberdar oldukları, nasıl çalışmalar yapılması gerektiğine dair yol stratejisi belirlendiği bilgisi paylaşıldı.

”Varlık Fiyatı Çok Mu Değişken? O Zaman Yokuz”

HSBC üst düzey yöneticilerinden Josh Bottomley, müşterilerinin yatırım yapmadan önce o varlığın fiyat durumunu izlediğine ve buna göre karar verdiğine değindi. Varlık fiyatının sık değişmesi durumunda kendi müşterilerinin o varlığa yatırım yapmayacak olduğunu ve bugün istatistiklerde de yapmadığının görülebilecek olduğunu belirten Bottomley, kripto paraların belirli bir amacı ve belirli bir grubun isteklerine yanıt verebildiğini, bu grubun üzerinde de gerekli olan her türlü incelemeleri yapmayı sürdürdüklerini ifade etti.