Analistlerin Yorumlarına Olan Güven Azalıyor

Bitcoin ile ilgili açıklamalar yapan ve ünlü şirketlerde görevli olan CEO’lar ve analistlerin yaptıkları açıklamalar ve yorumlara olan güven sürekli olarak geriliyor


Bitcoin ile ilgili açıklamalar yapan ve ünlü şirketlerde görevli olan CEO’lar ve analistlerin yaptıkları açıklamalar ve yorumlara olan güven sürekli olarak geriliyor. Kar elde etme amacı ile yatırımını kripto paralardan yana kullanan kişiler olası zararlar ve daha fazla kar elde etme durumunu göz önüne alarak hareket etmenin analistlerin yorumlarına bakarak hareket etmeye oranla daha fazla gelir sahibi olmada etken olduğunu belirterek yatırımlarda her zaman için yorumları incelemek ama son nihai kararın kişinin kendisi tarafından verilmesi gerektiğine değiniyorlar.

Yatırımların daha fazla kar ve getiri sağlaması için kişinin kendi kendisine karar vermesinin büyük önemine değinen bazı büyük yatırımcılar ve orta çaplı yatırım yapan kişiler kendi kararlarını aldıklarında daha doğru hareket edebildiklerini, analistlerin ”ha düştü, ha düşecek” yorumlarına baktıklarında ise kararsız kalarak yükseliş öncesi yatırımlarını elden çıkarmalarından dolayı kar yerine zarar elde ettiklerini belirtiyor.

Kendiniz Karar Verin

Bitcoin sahiplerinin kendisinin karar vermesi ve ne yapacak olduğu, nasıl bir satış ve alım yapacak olduğu konusunda kendince düşünmesi en fazla önem taşıyan konular arasında bulunuyor. Yine analistlerin yorumları takip edilmeli ve gelecek planları arasında buna göre değerlendirme yapılmalı ama asıl dikkat edilmesi gereken kendinizin yatırımlarınız hakkında karar vermesi gerektiği yönünde.